HVOR KAN PRODUKTERNE ANVENDES?

Muligheder med ND MicroCement

ND MicroCement har mange anvendelsesmuligheder og dets funktionalitet og unikke udseende gør, at det er velegnet i alle hjemmets rum og kan tilmed bruges på udendørsarealer.

Produkterne er ideelle på gulve (også med gulvvarme), vægge, trapper, lofter, bordplader, møbler samt de fleste overflader som fliser, klinker, natursten, terrazzo, beton, puds, gips, træ og glas. Med ND MicroCement er det muligt at forvandle et ældre – måske lidt kedeligt – bad eller køkken til nogle fantastiske og inspirerende rum – på under en uge!

Da den samlede tykkelse kun er 2-3 mm. giver det rigtig mange fordele i renoveringsøjemed, da den reducerede tykkelse ikke bemærkes i forhold til eksisterende belægning. Og ofte behøver man ikke at afmontere dørkarme, paneler, sokler ved køkkenmoduler osv.

Produktets styrke og fleksibilitet gør at det også kan anvendes i butikker, hoteller, restauranter, kontorer og udstillinger m.m. i kontorer, butikker, showrooms, indkøbs- og forretningscentre, restauranter, hoteller, resorts, spas, wellness-centre, sportscentre, fitnesscentre.

  • Opholdsrum
  • Badeværelser
  • Køkkener
  • Soveværelser
  • Kontorer
  • Museer
  • Butikker
  • Spaområder
  • Restauranter/barer

ND MicroCement er en innovativ overflade med en tykkelse på kun 2 – 3 mm. og med et flot æstetisk udtryk. Produktet giver mulighed for at skabe smukke vandrette og lodrette overflader uden samlinger – gulve, vægge og indretningstilbehør – som kan få en spændende visuel effekt. ND MicroCement passer perfekt til enhver stilart: klassisk, landlig, rustik, industriel. Mulighederne for tilpasning af dette innovative materiale er mangfoldige.

Med ND MikroCement er det muligt at skabe dekorative overflader på gulve, vægge og andre typer overflader på en unik og eksklusiv måde. Derfor vælger professionelle indretningsarkitekter meget ofte ND MicroCement, når der ønskes en kombination af kvalitet, stor holdbarhed og spændende designmuligheder.

Det unikke udseende fremkommer blandt andet ved måden det påføres. Du kan derfor sætte dit helt eget præg på det færdige resultat. F.eks. kan der gennem forskellige tryk med spartlen dannes mere eller mindre changering/spil i overfladen, lige som der kan benyttes store og fejende strøg, eller mindre cirkulære bevægelser, og der kan skabes forskellige nuancer og variation i overfladelaget. Det der giver unikke muligheder.